Palladium sieraden verkopen » XGOUD | Inkoop & Verkoop

U wilt palladium Sieraden verkopen? Neem dan contact op met XGOUD zodat wij u palladium kunnen taxeren. Beste palladium prijzen in nederland. XGOUD.NL

PALLADIUM SIERADEN VERKOPEN

BOD OP BASIS VAN DE ACTUELE WAARDE VAN PALLADIUM

Bent u in het bezit van palladium sieraden zoals, ringen of armbanden, en wilt u deze verkopen? Neem dan contact op met XGOUD zodat wij u palladium sieraden kunnen taxeren. U kunt ons bereiken via +31 (0) 6 – 19287509 of door een mail te sturen naar info@xgoud.nl. Daarbij is het belangrijk dat u vermeld om welk type palladium sieraden het gaat.

Wij zullen de waarde van de platina in uw aanwezigheid bepalen. Daarbij gaan wij transparant te werk zodat u weet waar u aan toe bent. Wanneer we de zuiverheid van de palladium eenmaal hebben bepaald, doen wij u een bod op basis van de actuele waarde van palladium. XGOUD kan u daarom het beste bod doen dat u in Nederland zult krijgen.

PALLADIUM SIERADEN VERKOPEN BIJ DE NO.1 | XGOUD.NL

Wij zullen de waarde van de palladium in uw aanwezigheid bepalen. Daarbij gaan wij transparant te werk zodat u weet waar u aan toe bent. Wanneer we de zuiverheid van de palladium eenmaal hebben bepaald, doen wij u een bod op basis van de actuele waarde van palladium. XGOUD kan u daarom het beste bod doen dat u in Nederland zult krijgen.

Wij betalen u contant uit of kunnen het geld rechtstreeks op uw rekening storten. Wenst u liever niet over straat te gaan met uw palladium sieraden? Dat is geen probleem. Neem contact met ons op en wij ontmoeten u graag ergens op locatie.

Palladium sieraden verkopen bij de No.1 | XGOUD.NL

Bezoek hier voor meer info: https://www.xgoud.nl/edelmetalen-verkopen/palladium-verkopen/palladium-sieraden-verkopen/


Comments

Popular posts from this blog

Goud verkopen | XGOUD Goud inkoop tilburg | Beste goudprijs

XGOUD | Expert in inkoop Goud, Zilver, Diamanten en Horloges

Zilveren sieraden verkopen » XGOUD | Inkoop & Verkoop